SCHRIJF U HIER IN

Regelement van Oldtimerclub “De Grebbetrekkers”

Regelement van Oltimerclub "De Grebbetrekkers"

 

De contributie bedraagt € 30,00 per jaar, indien  u ons een emailadres ter beschikking stelt waarmee wij met u kunnen communiceren, ontvangt u € 2,50 korting.  De contributie wordt één maal per jaar automatisch van uw rekening afgeschreven. Opzeggen van het lidmaatschap moet schriftelijk en uiterlijk voor het eind van het voorgaande jaar plaats vinden.

 

Door deelname aan evenementen kunt u sparen voor gratis club gerelateerde artikelen.  De spelregels daarvoor vind u op de achterzijde van de spaarkaart die u jaarlijks, na betaling van de contributie ontvangt.

 

Voor en tijdens de activiteiten van Oldtimerclub “De Grebbetrekkers” Achterberg mag er door bestuurders en organisatoren geen alcohol genuttigd worden. Als door een deelnemer, gedurende het evenement, een gevaarlijke situatie ontstaat is het bestuur bevoegd hem / haar van deelname uit te sluiten. Tijdens de activiteiten van Oldtimerclub “De Grebbetrekkers” Achterberg moeten de aanwijzingen van het bestuur opgevolgd worden.

 

De tractor dient verzekert te zijn tijdens de evenementen van Oldtimerclub “De Grebbetrekkers” Achterberg, anders geen deelname. Een ieder rijdt mee op eigen risico. De chauffeur dient in het bezit van een geldig trekkerrijbewijs te zijn.

 

Voor deelname aan een evenement kunt u zich tot een uiterste inschrijfdatum opgeven. Na deze datum is het niet meer mogelijk in te schrijven. Wilt u uw deelname annuleren; dat is mogelijk tot de inschrijfdatum. Als u na die datum annuleert, worden de deelname kosten wel in rekening gebracht.

 

Voor de uitstraling van de club wordt van de leden enigszins verwacht dat tijdens evenementen iedereen in ouderwetse “boerenstijl” gekleed is.

 

De tractor dient van vóór 1975 te zijn, anders is het geen oldtimer. Voor bepaalde evenementen kan het bestuur beslissen dat de tractoren van voor 1965 dienen te zijn. Als dat het geval is zal daar vooraf duidelijk over gecommuniceerd worden. Tijdens de activiteiten van Oldtimerclub “De Grebbetrekkers” Achterberg dient u te zorgen voor opvang van olie en / of diesellekkage. Passagiers mogen alleen op een deugdelijke en veilige zitting mee vervoerd worden, bent u bewust van uw verantwoordelijkheid.

 

Informatie over ons privacy beleid vind u op onze website : https://www.grebbetrekkers.nl/privacy-en-cookieverklaring/  Tijdens evenementen kunnen er foto’s en/of video gemaakt worden. Oldtimerclub “De Grebbetrekkers” Achterberg is vrij om deze te publiceren op de website en/of facebook. Door deel te nemen aan een activiteit geeft u Oldtimerclub “De Grebbetrekkers” Achterberg expliciet toestemming deze te publiceren in ons clubblad “Grebbepraatje”, op de website en/of de facebook pagina, ons dan wel op enig ander aan de Oldtimerclub “De Grebbetrekkers” Achterberg gelinieerd media.

 

Over alles, wat niet door het huishoudelijke regelement is geregeld beslist het bestuur. Correspondentie daarover is niet mogelijk. Voor sommige evenementen is er een aanvullend regelement van toepassing.

Interesse in een banner op deze website?

Stuur een Email naar de vereniging, of klik op de button !!

TOP