Agenda

jun
28
di
2022
Aanmelding trekkertrek
jun 28 – aug 20 hele dag

Voordat u het onderstaande formulier invult, vragen we uw aandacht voor het volgende:

 

  1. Ons wedstrijd regelement is vernieuwd, wij vragen u dit eerst aandachtig door te lezen. Dit om teleurstellingen te voorkomen.  Het wedstrijdformulier vindt u hier.
  2. De trekker dient te allen tijde WA(+) verzekerd te zijn. Omdat een standaard WA(+) verzekering schadevergoeding tijdens wedstrijden uitsluit heeft Oldtimerclub “de Grebbetrekkers” en collectieve WA wedstrijdongevallen verzekering afgesloten. Iedere deelnemer / trekker is verplicht hieraan deel te nemen. De kosten van deze verzekering dient door de deelnemer tijdens het aanmelden betaald te worden en bedraagt € 10,00. Tijdens het betalen van het aanmeldgeld wordt dit bedrag gelijk opgeteld bij het aanmeldgeld.
  3. De bestuurder van de trekker is de deelnemer en dient zich persoonlijk aan te melden, naderhand, ook tijdens de wedstrijddag, is wisselen niet mogelijk. Dit i.v.m. de collectief afgesloten WA wedstrijdongevallen verzekering.
  4. Het aanmeldgeld voor deelname aan de wedstrijd bedraagt. € 25,00.  Leden van oldtimerclub “De Grebbetrekkers” kunnen vanaf 28 juni aanmelden. Als zij op 28 of 29 juni aanmelden krijgen zij naast hun spaarzegel ook nog € 2,50 korting. Zij betalen dan € 22,50 per aanmelding. Vanaf 30 juni kunnen ook “niet leden”  aanmelden en is het aanmeldgeld voor zowel leden als “niet leden” € 25,00 Alle deelnemers mogen 2x aanhaken. Wilt u lid worden van de vereniging, klik dan hier.

Totaal


aug
1
ma
2022
Grebbetrekkers — Middag/avondrit (via app)
aug 1 – aug 31 hele dag

Contactpersoon: Jan Veenbrink

Nadere informatie volgt.

sep
2
vr
2022
Grebbetrekkers — Trekkertrek @ L.M.B. C. van Os
sep 2 @ 5:00 pm – 11:30 pm
  1. Ons wedstrijd regelement is vernieuwd, wij vragen u dit eerst aandachtig door te lezen. Dit om teleurstellingen te voorkomen.  Het wedstrijdreglement vind u hier.
  2. De trekker dient te allen tijde WA(+) verzekerd te zijn. Omdat een standaard WA(+) verzekering schadevergoeding tijdens wedstrijden uitsluit heeft Oldtimerclub “de Grebbetrekkers” en collectieve WA wedstrijd verzekering afgesloten. Iedere deelnemer / trekker is verplicht hieraan deel te nemen. De kosten van deze verzekering dient door de deelnemer tijdens het aanmelden betaald te worden en bedraagt € 10,00. Tijdens het betalen van het aanmeldgeld wordt dit bedrag gelijk opgeteld bij het aanmeldgeld.
  3. De bestuurder van de trekker is de deelnemer en dient zich persoonlijk aan te melden, naderhand, ook tijdens de wedstrijddag, is wisselen niet mogelijk. Dit i.v.m. de collectief afgesloten WA wedstrijd verzekering.
  4. Het aanmeldgeld voor deelname aan de wedstrijd bedraagt. € 25,00.  Leden van oldtimerclub “De Grebbetrekkers” kunnen vanaf 28 juni aanmelden. Als zij op 28 of 29 juni aanmelden krijgen zij naast hun spaarzegel ook nog € 2,50 korting. Zij betalen dan € 22,50 per aanmelding. Vanaf 30 juni kunnen ook “niet leden”  aanmelden en is het inschrijfgeld voor zowel leden als “niet leden” € 25,00 Alle deelnemers mogen 2x aanhaken. Wilt u lid worden van de vereniging, klik dan hier

 

Aanmelden kan vanaf 28 juni. ( zie de agenda )

nov
5
za
2022
Grebbetrekkers — Ruilbeurs
nov 5 hele dag

Contactpersoon: Cornelis van Os

Nadere informatie volgt.

nov
18
vr
2022
Grebbetrekkers — Gezellige avond
nov 18 hele dag

Contactpersoon: Diederik van Hasselaar

Nadere informatie volgt.